Competitia sincronizarii si supletei

Prima editie a unui concurs judetean de dans, al carui amfitrion se numeste Scoala “Mihai Eminescu” din Buhusi, a reunit peste o suta douazeci de participanti, din Bacau, Moinesti, Darmanesti, Rosiori si, desigur, Buhusi. Competitia s-a desfasurat in Sala de Sport a scolii, iar juriul s-a constituit din prof. univ. dr. Radu Ababei, de la Universitatea Bacau, prof. Mihaela Florea, inspector scolar si Natalia Oancea, coregraf, o distinsa fosta balerina, apoi profesoara de coregrafie, careia i se datoreaza nenumarate spectacole, in care arta coregrafica are un “desen” scenic inconfundabil, semnat “Natalita”.
A fost, mai presus de competitie, un spectacol magnific, al copiilor, realizat in parteneriat cu ISJ Bacau si Directia Judeteana de Sport. Probele de concurs au fost: majorete, aerobic, dans de caracter, modern, sportiv, tematic, popular. Organizatori au fost prof. Ana Maria Dumitrache, in colaborare cu prof. Radu Iani. Premiile au fost distribuite astfel: la proba de dans – Scoala “Mihai Eminescu” din Buhusi si Clubul Elevilor din Moinesti – la dans modern – Clubul Elevilor Moinesti, Scoala Darmanesti, Scoala Rosiori – la dans popular – Scoala “Mihai Eminescu” Buhusi -, la aerobic – Scoala “Mihail Andrei Buhusi -, iar la majorete, cistigatori au fost, in primul rind spectatorii, deoarece competitorii au adus in scena stralucirea unui spectacol cuceritor. Denumirile trupelor de dans au avut sugestie si amuzament: “Broscutele vesele”, “Wijd Cats”, “Crazy Girls”, “Floricelele”, “Allegretto”, “Fluturasii”, “Dynamic Team”, “Etno”
“Succesul spectacolului deschide drumul in continuitate, pentru anii viitori, pentru ca la aceasta editie s-a exemplificat frumusetea si gratia unui concurs artistic, al sincronizarii si supletei dansului”, a precizat prof. Vasilica Ivan, directoarea institutiei de invatamint, gazda, Scoala “Mihai Eminescu”. 

Sursa

3 comentarii:

Anonim spunea...

a fost super doar ca se face diferente

Anonim spunea...

nuj km e noi ne ducem pe 8 mai si am auzit k premiul cel mare e de 1 milion si e pacat ;((((((

Anonim spunea...

mda...a fost calumea concursul...

Trimiteți un comentariu