Spectacol de Stand up Comedy, la Buhusi

In acest sfirsit de saptamina, buhusenii s-au amuzat la un spectacol de Stand up Comedy & Parody, “Spitalu’ 9”. Acest spectacol este o comedie, intr-o maniera informala, interactiva, care prezinta povesti amuzante, glume scurte sau care au induse pregatirea si poanta, in interiorul aceleeasi fraze.
Show-ul, pe teme legate de elemente ale vietii spirituale, viata de cuplu, stereotipurile zilnice, superficialitatea societatii comtemporane si a lumii moderne, ii are in distributie pe actorii Cristi Voicu, Marius Gheorghiu si Doru Ivanov. Menegerul trupei este Nicu Dragosin, iar inginer de sunet, este Dj Gogu.
Si cu acest spectacol, buhusenii vadesc reaprinderea scinteii pentru iubirea actului cultural, artistic si, totodata se observa un impuls de vointa al celor implicati in organizarea sI participarea la organizare a unor asemenea momente pe care si le ofera oamenii, pentru amuzamentul si delectarea lor (este vorba de autoritatile locale si de Gheorghe Ferlusca, de la Casa de Cultura a orasului Buhusi).

Sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu