Misterele magiei

Sala: Casa de Cultura
Data: 20.01.2010
Ora: 12:00
Biletele se gasesc la intrarea in Casa de Cultura si in scoli




Magicianul Christianis sau Constantin Cristian Aradei, practică numere de magie și iluzionism de la varsta de 14 ani. De atunci și până în prezent, a organizat și susținut multe spectacole si turnee în țară și strainătate,in fata a mii de spectatori. Christianis este membru “International Brotherhood of Magicians” cea mai mare organizatie a magicienilor din lume.
Pe langa programe diversificate de magie,Christianis practică și numere de fachirism, în care își pune viața în pericol, mergând pe cioburi, înghițind flăcări și multe alte numere ce prezintă un grad ridicat de pericol,dar si programe cu animale exotice,reptile ,scorpioni ,tarantule,papagali si porumbei.Este singurul magician din Romania care foloseste scorpioni imperiali in numerele de magie,intepatura acestora poate fi foarte periculoasa.
Magicianul și-a câștigat admirația și respectul spectatorilor prin calitatea și frumusete numerelor si programelor artistice prezentate,prin seriozitate si respect fata de spectatori si colaboratori.

PROGRAME DE MAGIE -aparitii - disparitii de diferite obiecte si persoane , levitatie , decapitari , evadari din lanturi, cufere si diverse aparate, multiplicari , quik change , numere de magie in care se foloseste echipament scenotehnic complex,efecte speciale si efecte de lumini pentru a crea un show de magie incendiar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu