I-a lovit trenul! (2)

Update: Doua ziare din Bacau relateaza si ele despre acest accident - Spulberati de tren si Accident feroviar la Buhusi. Este printre cele mai mediatizate cazuri din orasul nostru, dar din pacate unul trist si foarte grav.


Despre accidentul de luni seara s-a spus si de televizor, la cele mai importante programe de stiri, de la ProTV si Antena1. O singura neconcordanta este intre stirile prezentate de cele doua posturi tv, si anume: ProTV spune ca persoana mai grav ranita statea in dreapta soferului, iar Antena1 spune ca statea pe bancheta din spate.
Din ce stiu eu, cel ce se afla acum in coma este Rosca Andrei si statea pe bancheta din spate. Pasagerul din fata, Tapalaga I. (locuieste pe Bradului, langa fostul sediu al Politiei) si soferul, cumnatul sau, au reusit sa sara din masina inainte de impact. 
P.S.Imi place cum spune prima fraza prezentatoarea de la Antena1!


ProTV: La un pas de moarte! Masina in care se aflau 3 persoane, spulberata de tren
Doar norocul i-a salvat de la moarte sigura pe cei trei tineri din Buhusi, judetul Bacau. Masina in care se aflau a fost spulberata luni seara de un tren, la un punct de trecere de cale ferata.







De vina ar fi fost poleiul, spun victimele care sustin ca, desi au oprit la timp, automobilul a patinat pe gheata si a ajuns pe linie. Anchetatorii cred insa ca soferul nu s-a asigurat.
Cei trei se intorceau acasa dupa ce isi vizitasera un prieten intr-un cartier de la marginea orasului Buhusi. La punctul de trecere a caii ferate insa masina lor a fost izbita de trenul personal care venea de la Piatra Neamt.
Din cauza ranilor grave, unul dintre tineri, in vasrta de 20 de ani, a fost spitalizat la Bacau si se afla la terapie intensiva. Se afla pe scaunul din dreapta soferului, atunci cand automobilul a fost lovit de tren.
In schimb, soferul in varsta de 36 de ani si celalalt pasager au scapat cu rani usoare si au fost spitalizati la Buhusi. Starea lor este stabila, anunta doctorii.
Conducatorul auto urmeaza insa sa raspunda intrebarilor politistilor. Daca oamenii legii il vor gasi vinovat pentru accident, el ar putea fi acuzat de vatamare corporala si neasigurare la schimbarea directiei de mers.
Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

















Norocoşi sau ghinionişti? Aceasta este întrebarea pe care şi-o pun încontinuu trei tineri din Bacău. Ghinionul i-a lovit sub forma unui tren, după ce maşina în care se aflau a fost surprinsă pe trecerea de cale ferată. Norocul a fost, însă, mai mare. Şi asta pentru că doi dintre ei au reuşit să iasă pe picioarele lor din autoturismul zdrobit. Cel de-al treilea a ajuns la spital.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu