The end! S-au sfarsit Zilele Buhusiului!

Si acum vin si imi dau cu parerea. Ar mai trebui? Cred ca multi dintre voi ati vazut aceleasi lucruri si sunteti cam de aceeasi parere. De ceva ani, Zilele Buhusului reprezinta acelasi lucru: multa lume adunata la un loc, mirosuri de toate felurile, prilej bun pentru tigani sa ma bage mana in buzunarul tau, in geanta ta, sa se dea in spectacol in mijlocul multimii, mult fum de mici. Daca ar exista mai multa civilizatie, cred ca ar fi diferit si mai agreabil acest eveniment.
Nici spectacolul nu a impresionat foarte mult. In afara de Akcent si, poate, Ladies, interpretii nu prea au atras publicul (depinde, insa, si de varsta sau stilul preferat), dar nici invers. Desi toti spuneau ca se simt bine, si ca este un public minunat la Buhusi, eu nu am vazut multi care sa cante alaturi de ei, sa strige, sa aplaude. Pana si prezentatorul se intreba ce sa ne mai faca , ce sa ne mai zica, pentru a ne dezmorti si a ne bucura.
Pot spune ca sunt norocos, fiindca am stat chiar langa scena, dupa gardurile de protectie, si nu am fost imbrancit, calcat pe picioare sau sufocat de ceilalti. De acolo, i-am vazut indeaproape pe cantareti, Adrian Enache mi s-a parut cel mai de treba, mai comunicativ, a facut poze cu multa lume; cei de la Akcent au fost cam grabiti si nu au vorbit cu fanii, au facut doar cateva poze. Fetele de la Ladies au fost destul de dragute, la fel si Roxy Rocks.
De pe ordinea de zi nu a lipsit scandalul. Deranjati ca jandarmii nu i-au lasat sa intre langa scena, cativa baieti s-au certat cu acestia, i-au injurat, iar in final au fost indepartati cu spray lacrimogen.
La final au urmat 7 minute cu focuri de artificii, destul de spectaculoase, pe care le puteti vedea intr-un video, mai jos, alaturi de cateva poze.




























Focurile de artificii

buhusionline.blogspot.com - Artificii de Zilele Buhusului
Vezi mai multe video din Evenimente


Adrian Enache dansand

buhusionline.blogspot.com - dansul lui Adrian Enache
Vezi mai multe video din Evenimente


2 comentarii:

Anonim spunea...

A fost super la zilele orasului buhusi.Eu sunt din buhusi si crded ca macar cateva zile de distractie meritam si noi

Anonim spunea...

si mie mia placut la zilele buhusului..dar ar fi fain daca turcea ar chema urmatorii cantareti: David Deejay & Dony,morris,inna,simplu,cateva manelisti.pentru umor.pe domica tociu si cornel palade...si muzica de petrecere..sa danseze tot romanul...nicu paleru,cristi rizescu,etc....AR FI SUPER FAIN DACA AR LUI TURCEA IN CONSIDERARE ACEST MESAJ SI SA ADUCA TOTI INTERPRETII CARE IAM NUMIT MAI IN SUS...voi ce ziceti.........ati vrea sa vina toti interpretii care iam zis eu....

Trimiteți un comentariu