La Buhusi, autoturismele ne cer "ajutor"!

Formatiunea de Ordine Publica a Politiei Buhusi, coordonata de catre inspector Florin Vizitiu, a initiat un program local de masuri, intitulat, “autoturismele ne cer ajutorul”, care se va derula pina in luna septembrie. El se impune dupa cazurile de furturi din autoturisme, in anii anteriori - numai anul trecut au fost 12 astfel de cazuri, nesolutionate in totalitate, deoarece unele au avut ca autori grupuri infractionare voiajoare. Autoturismele vizate sint cele in care se afla lasate la vedere sisteme GSP, detectoare radar si alte dispozitive electronice.
Obiectivele programului sint identificarea tuturor parcarilor autoturismelor, pet imp de noapte si luarea masurilor de iluminare a lor; prelucrarea cu detinatorii de autoturisme a masurilor de prevenire antivictimala - prin sedinte in mijlocul populatiei, realizate de agentii de proximitate; actiuni si pinde pet imp de noapte, cu efective in tinuta civila; popularizarea actiunii,in reteaua informativa locala; monitorizarea permanenta a persoanelor cu antecedente pe linia furturilor din autoturisme. Au fost atrasi, ca parteneri locali: Primaria, Sectia de Jandarmi, Politia Comunitara, mass media si, nu in ultimul rind, societatea civila.
“Programul se doreste a fi de prevenire, in primul rind, ca latura mult mai eficienta a reducerii infractionalitatii stradale”, a mentionat inspector Florin Vizitiu.

Sursa: www.ziaruldebacau.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu