Infractionalitatea stradala combatuta la ceas de seara

Politistii bacauani au impinzit judetul la sfirsitul saptaminii trecute, nelasind nici o portita de scapare soferilor aflati in afara legii. Fie ca au actionat pe linia combaterii consumului de alcool la volan sau pur si simplu pe legalitatea transportului de marfuri sau persoane, misiunea politistilor a avut drept scop diminuarea fenomenului infractional.


La capitolul “alcool”, recordul zilei de vineri a fost adjudecat de Neculai S., 36 ani, din orasul Buhusi. Acesta se urcase la volanul unui autoturism desi era sub influenta bauturilor alcoolice. Rezultatul testarii cu aparatul etilotest a aratat o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur in aerul expirat. Soferul turmentat a fost condus la Spitalul Buhusi, unde i s-au recoltat probe biologice de singe in vederea stabilirii alcoolemiei, dupa care politistii i-au intocmit dosar penal si i-au retinut permisul de conducere.


Cel putin trei suspecti de comiterea mai multor furturi in judetul Bacau au fost pentru citeva ore in atentia politistilor bacauani. Printr-un filtru organizat de politisti a trecut si Ion F., 20 ani. Pe numele acestuia exista mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea emis in luna octombrie 2010, de Judecatoria Buhusi. Acesta avea de executat o pedeapsa de 10 luni inchisoare pentru savirsirea infractiunii de furt calificat. Ion F. a fost introdus in arestul IPJ Bacau.
Sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu