Liceenii buhuseni, in “Week-end cu un Om”

Colegiul Tehnic “Ion Borcea” Buhusi, impreuna cu Asociatia Culturala “Renasterea” a organizat, intr-o succesiune de activitati cuprinse in programul cultural anual, un “Week-end cu un Om”. “Ca o realitate infuzata de mister, astfel de activitati, organizate de liceenii clocotitori, buhuseni, cuprind teme culturale, in continuitate, dar si inedit”, a specificat inspectorul scolar, prof. Petru Botezatu. Anul acesta, activitatea a avut ca motto maxima lui Grigore C. Moisil : “Foarte curind, oamenii se vor imparti in doua categorii: oameni batrini si oameni care stiu sa lucreze la calculator”.
A participat prof. univ. dr. Gheorghe Grigoras, decan la Facultatea de Informatica Iasi. O biografie a sa, oricit de prescurtata, nu poate sa nu releve posturile universitare detinute pina azi: asistent universitar, lector, profesor asociat si profesor universitar, decan prodecan. Este autor de carti si lucrari stiintifice.
“Week-end cu un Om” a fost o activitate pe teme de cultura si stiinta, in general, si de invatamint, sustinuta, in afara de prof. univ. dr. Gheorghe Grigoras, de catre prof. Mihai Pascariu, om de afaceri, prof. Florin Popa, director al C. T. “D. Ghika” din Comanesti, prof. Ion Fercu, director al C.T. “Ion Borcea” Buhusi, prof. Grigore Dospinescu, prof. Petru Botezatu, inspector scolar, prof. Neculai Botezatu, prof. Ionut Andrei, prof. Marian Mariana, prof. Sebastian Andrei, prof. Bogdan Bitire, prof. Mihai Bulete, prof. Mihai Jigau, alte cadre didactice si elevi.

Sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu