Situatia alegerilor

La Buhusi situatia alegerilor a stat astfel:
- 17639 persoane cu drept de vot;
- 7354 persoane s-au prezentat la vot;
- 4302 voturi pentru Mircea Geoana;
- 3052 voturi pentru Traian Basescu.



4 comentarii:

Anonim spunea...

Pai daca la putere is hotii de la PSD, e normal sa fie asa. Campanii cu Denisa si cu toti tiganii manelisti, parca am fi ultimul sat din Romania...rusine sa le fie. In curand vom schimba si soarta orasului, poate nu ne vor mai conduce toti taranii si tractoristii.

Anonim spunea...

rusine sa le fie la pd-l care au dat bani la tigani..daca tot ii criticati...ati ridicat procentul cu ajutorul tiganilor acum ii indepartati...macar la partid sa va informeze ce fac si apoi faceti afirmatii....sau acolo minciuna e la ea ac...pe viitor fiti mai informat....si rusine transmiteti la voi la partid

Anonim spunea...

Nu inteleg cum de a iesit Basescu din nou presedinte. Nu stiu sa fi venit cu vreun plan de vitor in aceasta campanie, desi am urmarit-o cu interes...sau cel putin nu-mi amintesc eu. In fine, si daca ar fi venit, de ce nu si-a indeplinit aceste planuri in mandatul trecut? Oricum, romanii din tara s-au cam saturat de el, se vede din rezultate, insa cei din afara l-au facut din nou presedinte, care nu prea stiu situatia din tara, sau chiar daca o stiu, nu il vad in fiecare zi la tv cum debordeaza de nesimtire si tupeu.

Anonim spunea...

aha, deci v'ati gandit ca daca iesea geoana v'ar fi adus toti banii furati dupa 89?

Trimiteți un comentariu